Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jul.2023, 19:49

Vlada Srbije o sistemu 'Amber Alert', OI u Parizu, dualnom i visokom obrazovanju

Vlada Srbije je na današnjoj sednici donela Zaključak kojim se potvrđuje da je sistem "Amber Alert" za prenošenje obaveštenja o prijavi nestanka maloletnog lica putem elektronske komunikacione mreže da bi se ono što pre našlo "od značaja za ostvarivanje javnog interesa".
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vlada usvojila zaključak da je Amber Alert od značaja za javni interes

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Jul.2023, 11:43

BEOGRAD – Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Zaključak kojim se utvrđuje da je Amber Alert sistem od značaja za ostvarivanje javnog interesa. Amber Alert sistem je prenošenje obaveštenja o prijavi nestanka maloletnog lica putem elektronske komunikacione mreže s ciljem hitnog preduzimanja...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.