Višemilionska pljačka u Parizu, ukradena dva sefa

Izvor: Press, 27.Jun.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višemilionska pljačka u Parizu, ukradena dva sefa

Iz jednog pariskog skladišta su ukradena dva sefa sa luksuznim satovima vrednim tri miliona evra, objavili su izvori iz francuske policije.
foto: b92.net
Krađa se dogodila u pariskom 8. arondismanu, u skladištu švajcarskog proizvođača luksuznih satova "Rišar Mil", prenela je agencija AFP.
Jedan policijski izvor je naveo da sefovi u skladištu nisu bili ni za šta pričvršćeni. 

>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />Lokalno stanovništvo je u sinoć obavestilo policiju da se oko skladišta odvija nešto sumnjivo. 

U bogatijim kvartovima Pariza se nalazi veliki broj radnji i skladišta najpoznatijih svetskih brendova, pa su stoga tu česte pljačke i krađe. 

Tako su u maju naoružani pljačkaši opljačkali butik robne marke "Šanel" u Parizu, a mesec dana ranije su kriminalci terencem uleteli u drugu radnju "Šanela" i odneli nekoliko skupih ženskih torbi.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.