Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jul.2023, 21:30

Više nema nikakve dileme, Vlahović iz Juventusa može samo u jedan klub!

Situacija oko Dušana Vlahovića je dosta jasnija.
Jer, tu je Hari Kejn.
Naime, PSŽ je juče saznao da Englez ne želi u Pariz, da se dogovorio sa Bajernom i da je za njega to jedina opcija. Ako, ne uspe u nameri, ostaće do narednog leta u Totenhemu i onda produžiti ugovor.
Zbog toga Parižani više nemaju iluzija i prva meta je Srbin.
Vlahović će se preseliti u grad svetlosti jasno ako „Sveci“ i Juventus nađu zajednički jezik, a procena italijanskih medija >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je da će se to desiti bez problema. Naime PSŽ ima novac, oko 70 miliona, plus bonuse od kojih neki neće biti teški za aktiviranje kako bi „Stara Dama“ pristala.
Takođe Vlahoviću će biti garantovana primanja od oko sedam miliona evra po sezoni koja ima sada.
Šta ako ostane Mbape?
To se, ako je verovati medijima u Parizu, koji su najbliži izvoru informacija neće desiti. Iz Dohe je stigla naredba Al-Kelaifiju da Francuz bude prodat po svaku cenu, da mu se predoče posledice ostanka u klubu do isteka ugovora. Za PSŽ je važno da su u ovoj situacija navijači potpuno na njihovoj strani i da za Mbapea nema budućnosti. Čeka se Real, verovatno će biti dosta nervoze, ali što se Vlahovića tiče, tu je situacija jasna. Ako ode iz Torina ovog leta, jedini pravac je Pariz
Juventus je već identifikovao

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.