Verovatnoća da Nejmar ostane u Parizu je velika

Izvor: Mondo, 25.Mar.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Verovatnoća da Nejmar ostane u Parizu je velika"

Oglasio se otac brazilskog fudbalera, koji tvrdi da su uprkos pričama o transferu već počeli pregovori o produžetku saradnje sa Pari Sen Žermenom.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Hoće li Nejmar nazad u Barselonu ili će u Real Madrid, teme su o kojima se već dugo polemiše. Kako stvari stoje, deluje da Brazilac, ipak, neće napuštati Pariz bar još neko vreme.

U intervjuu za brazilski "UOL Esporte", njegov otac najavio je da su, čak, počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pregovori o novom ugovoru sa Pari Sen Žermenom!

"Nejmar je u drugoj godini ugovora sa klubom, tako da mu predstoje još tri, a već smo počeli pregovore sa Pari Sen Žermenom o produžetku", otkrio je Nejmar senior i dodao:

"Njegovo ime se dovodi u vezu sa transferima u najveće klubove još od kada je imao 17 godina, a dosad ih je u karijeri napravio samo dva. Već 10 godina njegovo ime je tema raznih spekulacija i nagađanja".

Dakle, bez obzira na pisanja brojnih sportskih medija širom sveta, izgleda da će nekadašnji napadač Santosa i Barselone, još neko vreme nositi dres pariskog kluba.

"Verovatnoća da će ostati u Parizu je velika", tvrdi Nejmar senior.

FOTO: Ako ga one ne izleče...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.