Venčanje Nikole Sarkozija i Karle Bruni u februaru?

Izvor: Blic, 06.Jan.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčanje Nikole Sarkozija i Karle Bruni u februaru?

Francuski predsednik Nikola Sarkozi mogao bi da oženi bivšu italijansku manekenku Karlu Bruni početkom februara, piše danas pariski dnevnik "Žurnal di dimanš", citirajući neimenovane izvore, dok je Jelisejska palata, zvanična rezidencija francuskog predsednika, odbila da komentariše ove navode.



U vesti o mogućem Sarkozijevom venčanju, koju su naveliko preuzeli francuski elektronski mediji, navodi se da je francuski predsednik već dao Brunijevoj dijamantski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << verenički prsten, a da je za uzvrat dobio sat čuvene švajcarske marke "Patek Filip".

"Žurnal di dimanš" piše da je venačanje određeno za 8. ili najkasnije 9. februar, na naslovnoj strani na kojoj su Sarkozi i Bruni fotografisani u stilu filmskih zvezda, sa naočarima za sunce, u poseti antičkom gradu Petra u Jordanu.

Vest je objavljena u isto vreme kad i najnovije istraživanje javnog mnjenja u pariskom dnevniku "Perizijen", koje pokazuje da je Sarkozijeva popularnost opala za 7 poena, najviše zbog rastuće zabrinutosti oko ekonomske situacije, ali i zbog javnog izlaganja predsednikovog privatnog života.

U analizi "Parizijena" navodi se da su naročito stariji glasači desnice, odani tradicionalnim vrednostima, razočarani ogromnom medijskom pompom oko Sarkozijevog privatnog života koja utiče na dosadašnju predstavu o predsedniku.

Par koji se sreo na privatnoj zabavi krajem novembra, samo nekoliko nedelja pošto se Sarkozi razveo od svoje druge žene Sesilije, ne silazi sa naslovnih strana francuske štampe, od kada su se prvi put pojavili u javnosti, u pariskom "Diznilendu". Od tada je par bio glavna atrakcija prilikom polu-privatne, polu-zvanične posete Egiptu prošlog meseca, kada je Sarkozija napala opozicija zato što je koristio privatni avion jednog od najbogatijih francuskih biznismena.

Privatna poseta Jordanu u toku vikenda, gde se par obreo na poziv kralja Abdulaha, izaziva jednaku pažnju francuskih, ali i svetskih medija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.