Vedrina u tajni tišine

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2013, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vedrina u tajni tišine

Bard eks jugoslovenskog, srpskog i francuskog slikarstva akademik Petar Omčikus je posle više godina ponovo priredio izložbu u Parizu i odmah je to bio izuzetan događa u kvartu Monparnas.

Doguraću ja daleko: Akademik Petar Omčikus

Ljubitelji slikarstva su zakrčili ulicu, a uprkos naslovu izložbe "Tajna tišina", sve je odisalo vedrinom i živošću, ponajviše zbog susreta starih prijatelja i poznanika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji su se, ko zna iz kojih razloga, izmakli iz vidokruga.

 

A kako se tu točilo rujno vino, Petrove izložene slike kao da su se pokrenule, progovorile i zapevale.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Druženjem pobedili samoću

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2013

Srpska ženska grupa iz Ferfilda u Sidneju ovih dana obeležila je jubilej vredan pažnje u zajednici, čak 15 godina svog postojanja i uspešnog rada...Kao i u vreme kada je osnovana ova ženska grupa, okuplja se svakog ponedeljka od 10 do 12 časova, sa zadatkom da pomogne ženama iz naše zajednice,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.