Izvor: Blic, 08.Apr.2024, 11:54

VUČIĆ IZ PARIZA Sastanci od suštinskog značaja, nabavka "Rafala" bi bila nova snaga za Srbiju (VIDEO)

Počeli smo sa važnim sastancima za našu zemlju i posle ceremonije i odavanja pošte srpskim borcima iz Prvog svetskog rata, što je za nas važno, imali smo sastanke sa predstavnicima Daso grupe o "Rafalima". Tekli su poslednjih dana ne laki pregovori, kako bismo Makron i ja večeras rekli da je ostala samo tehnika pred realizaciju. To bi značilo ogromnu novu snagu za našu zemlju i bila bi izuzetna vest, rekao je danas u Parizu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ostaću nasamo sa Makronom večeras, posle večere – razgovor ne samo o bilateralnim odnosima nego i o geopolitici

Izvor: Danas, 08.Apr.2024

Večeras, ono što je najvažnije, kada završimo zajedničku večeru, ostaćemo nasamo Emanuel Makron i ja da razgovaramo o temama koje nisu samo biletaralne već i geopolitičke. Veoma važna poseta, nastavlja se sutra u jutarnjim časovima, tako da verujem da ćemo imati čime da obradujemo naše...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.