VIDEO: Vrtoglavica u Parizu: Goloruk se je popeo na Eiffelov toranj

Izvor: Cafe.ba, 10.Nov.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Vrtoglavica u Parizu: Goloruk se je popeo na Eiffelov toranj

James Kingston poznat je policijskim upravama diljem svijeta. Čovjek naime osvaja nebodere i ostale strukture bez ikakvih pomagala i - završava u zatvorima

Posljednji u nizu svojih pothvata Kingston je izveo u Parizu. Da, dobro ste pogodili, čovjek se popeo na Eiffelov toranj i to bez ikakvih pomagala.

Kada je napokon sišao, Kingston je uhićen, a policija ga je ispitivala punih šest sati. No, vjerujemo kako ga to neće zaustaviti u njegovim ludostima. Ipak, ukoliko vas put ikada odvede u Pariz, nemojte ga pokušavati imitirati.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Svaki put završi u zatvoru zbog istog prekršaja, ali to ga ne sprečava da ga ponovi

Izvor: B92, 10.Nov.2015

Džejms Kingston poznat je policijskim stanicama širom sveta. Čovek osvaja nebodere i ostale strukture bez ikakvih pomagala i - završava u zatvorima...Poslednji u nizu svojih poduhvata Kingston je izveo u Parizu i naravno – popeo se na Ajfelov toranj i to bez ikakvih pomagala...Kada je napokon sišao,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.