VIDEO – Pogba još jednom strelac u pobedi Francuza

Izvor: UživoFudbal.com, 12.Okt.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO – Pogba još jednom strelac u pobedi Francuza

Karim Benzema, Francuska

Prijateljsku utakmicu odigrali su na Parku Prinčeva u Parizu, reprezentativci Francuske i Portugala. Uspešniji su bili domaćini koji su rezultatom 2:1 pobedili ekipu portugala za koju je nastupao i najbolji igrač na svetu Kristijano Ronaldo. Golove su postigli Karim Benzema, Pol Pogba za Francusku i Rikardo Kvarešma za Portugal.

24353454 by funnynewvideo

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

Nani: Benzma i Ronaldo se ne smeju porediti, svi znamo ko je bolji

Izvor: Blic, 12.Okt.2014

Reprezentativac Portugala Nani izjavio je posle poraza od Francuske 2:1 da se strelac gola za "galske petlove" Karim Benzema i zvezda "selekaa" Kristijano Ronaldo ne mogu porediti..."Na utakmici se nije radilo o tome da li je Benzema ili Ronaldo bolji, svi znamo ko je bolji.. Bila je dobra utakmice što...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.