[VIDEO] Generalni direktor Er Frans-KLM grupe za Alpe, Balkan i Centralnu Evropu: Nadamo se da će bukiranost na liniji za Pariz u letnjoj sezoni biti zadovoljavajuća

Izvor: TangoSix.rs, 02.Apr.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[VIDEO] Generalni direktor Er Frans-KLM grupe za Alpe, Balkan i Centralnu Evropu: Nadamo se da će bukiranost na liniji za Pariz u letnjoj sezoni biti zadovoljavajuća

Nakon šest godina pauze juče je na beogradskom aerodromu svečano dočekan avion kompanije Er Frans uz vodene topove i presecanje vrpce i veliki broj medija i zvaničnika „Nikole Tesle“.
Među prisutnima bio je i generalni direktor Er Frans-KLM grupe za Alpe, Balkan i Centralnu Evropu Tajs Komen (Thijs Komen), koji je tom prilikom za Tango Six govorio o ponovnom uspostavljanju linije Pariz-Beograd-Pariz i njenim >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << benefitima za putnike:
– Počeli smo sa kombinacijom A319 i A320 što je veoma dobro jer sada imamo još jednu dodatnu opciju za dolazak u Pariz. Takođe, time je moguća i dalja konekcija iz Šarl de Gola sa svim Er Fransovim linijama ka destinacijama širom sveta. Tu su, pre svega, neke od značajnijih destinacija u Severnoj Americi, zatim Kanada i Sjedinjene Američke Države, ali i neke koje se rado posećuju tokom godišnjih odmora u Južnoj Americi.
Mi smo u Beogradu opet nakon šest godina, videćemo kakvi će biti rezultati u ovoj letnjoj sezoni i nadamo se da će bukiranost nastaviti da bude zadovoljavajuća. –
Kako je izgledao doček Er Fransovog aviona pogledajte na sledećem video-snimku:


The post [VIDEO] Generalni direktor Er Frans-KLM grupe za Alpe, Balkan i Centralnu Evropu: Nadamo se da će bukiranost na liniji za Pariz u letnjoj sezoni biti zadovoljavajuća appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.