(VIDEO) DŽIHAD ŽAK ZAPRETIO ZAPADU: Šta vam spremamo, zaboravićete Pariz i 11. septembar!

Izvor: Kurir, 31.Jan.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) DŽIHAD ŽAK ZAPRETIO ZAPADU: Šta vam spremamo, zaboravićete Pariz i 11. septembar!

Teroristi Islamske države (ISIL) objavili su video-snimak na kojem džihadista kom ispod maske vire plave lokne na francuskom preti novim napadima i egzekucijama "otpadnika i špijuna" u Iraku.

Snimak je postavljen na džihadističkim sajtovima, a navodi se da ga je napravila medijska služba ISIL u iračkoj provinciji NinavI, prenosi AFP.

Na snimku je džihadista koji govori francuski, i već su ga prozvali Džihad Žak; nosi masku, vojnu uniformu i pištolj, a ispod >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << maske se može videti njegova plava kosa.

Pošto on preti da će svet zaboraviti napad na Pariz od 13. novembra zbog napada koji će uslediti, očigledno da je snimak napravljen kasnije. Džihad Žak takođe dodaje da će nove akcije ISIL zaseniti i teroristički napad na Ameriku 11. septrembra,



(Ibtimes, Rssputnik.news)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.