VIDEO: Collectif i Delije, tuča na ulicama Pariza!

Izvor: Mondo, 03.Okt.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Collectif i Delije, tuča na ulicama Pariza!

Reporter pariskog lista navodi i da je posle obračuna "jedan čovek, verovatno navijač Zvezde, ostao da leži na ulici".

Des bagarres opposant des supporters parisiens à des fans serbes ont lieu actuellement autour du Parc des Princes. La police a fait usage de gaz lacrymogènes et tente de disperser les belligérants. #PSGFKCZpic.twitter.com/NgtN35buF3

— Le Parisien - PSG (@le_Parisien_PSG) October 3, 2018

Grupe navijača Pari Sen Žermena i Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << oštro su se fizički sukobile ove srede uveče na ulicama Pariza, nedugo po završetku utakmice u kojoj je šampion Srbije pretrpeo težak poraz.

Francuski "Le Parisien", čiji je reporter i zabeležio snimak na kom se između ostalog vidi i intervencija pariske policije, navodi da je ozloglašena grupa huligana pod imenom "Collectif Ultras Paris" patrolirala ulicama oko "Parka prinčeva" tražeći pristalice crveno-belih koje su, citiramo, i same "izazivale nerede".

Reporter jednog od najuticajnijih pariskih listova navodi da je "jedan čovek, verovatno navijač Zvezde, ostao da leži na ulici posle batinanja", dok je jedan mladić u lokalnom baru zatražio pomoć u ispiranju krvavih rana.

Inače, severna tribina stadiona bila je zatvorena upravo zbog incidenata koje je ova frakcija izazvala prošlog marta na utakmici sa Real Madridom.

"Le Parisien" u izveštaju sa prestoničkih ulica navodi i da su potom nastavljeni sukobi huligana sa policijom, u šta se uključila i grupa pod imenom "CRS", da su letele kamenice i štangle, zbog čega je upotrebljen i suzavac.

"Posle burnih pola sata situacija se smirila", naveo je reporter.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.