VADILI IM OČI I KASTRIRALI IH NAŽIVO: Otkriveni novi, ZASTRAŠUJUĆI DETALJI masakra u Parizu 13. novembra!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VADILI IM OČI I KASTRIRALI IH NAŽIVO: Otkriveni novi, ZASTRAŠUJUĆI DETALJI masakra u Parizu 13. novembra!

Monstrumi koji su pobili ljude u Bataklan teatru u Parizu 13. novembra 2015. godine svoje žrtve su pre smrti mučili, a nekima od njih su vadili oči i kastrirali ih naživo, otkriveno je u izveštaju francuske parlamentarne komisije koja istražuje napad. 

Neka tela koja su pronađena na drugom spratu su obezglavljena i unakažena, piše u ovom izveštaju, koji tek što je objavljen, a o njemu piše engleski The Sun.

Podsetimo, u masakru koji se odigrao sredinom novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prošle godine u Parizu ubijeno je 130 ljudi, a povređeno je 368. Najveći pokolj desio se u teatru Bataklan, za vreme koncerta američke grupe Eagles of Death Metal. 

Francuske vlasti su ranije odbile da komentarišu glasine da su teroristi, povezani sa ISIS, mučili žrtve, ali transkript 200 sati iskaza svedoka i istražitelja koji je nedavno objavljen, pokazuje suprotno. Istina je, izgleda, sve vreme čuvana daleko od očiju javnosti.

Najpotresniji iskaz dao je jedan mladić koji je preživeo napad. On je opisao kako su jednu žrtvu džihadisti kastrirali dok je bio živ, izvadili mu creva, a zatim nabili testise u usta. 

Francuska policija još uvek negira da se ovo desilo.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.