Uživo: Odata počast žrtvama pariskog masakra, Đoković - Nišikori

Izvor: Blic, 15.Nov.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Odata počast žrtvama pariskog masakra, Đoković - Nišikori

Novak Đoković protiv Keija Nišikorija igra meč 1. kola grupe "Sten Smit" na završnom Mastersu u Londonu, a dešavanja sa duela možete pratiti uživo uz Blicsport.

Uoči meča

"Broj 1" napada četvrtu uzastopnu titulu za rekord nanizanih trofeja, koji trenutno deli sa Ilieom Nastaseom i Ivanom Lendlom (rekord po broju titula drži šestostruki šampion Rodžer Federer).

Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Novakom su u grupi još Tomaš Berdih i Rodžer Federer koji se sastaju u nedelju u 21.00, dok su u grupi "Ilie Nastase" Endi Marej, Stan Vavrinka, Rafael Nadal i David Ferer.

Đoković i Nišikori su se do ovog susreta sastali šest puta, srpski teniser vodi sa 4:2 u pobedama, a nju je ostvario i u jedinom ovogodišnjem susretu, kada je Japanca u četvrtfinalu turnira u Rimu savladao sa 2:1 u setovima.

Neposredno pred početak meča, hala je poprimila boje francuske trobojke, a svi u njoj, uključujući i dvojicu tenisera, odali su jednominutnim ćutanjem počast žrtvama terorističkog napada u Parizu.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Novak Đoković,   London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Odata počast žrtvama pariskog masakra, Đoković - Nišikori 0:0

Izvor: Blic, 15.Nov.2015

Novak Đoković protiv Keija Nišikorija igra meč 1. kola grupe "Sten Smit" na završnom Mastersu u Londonu, a dešavanja sa duela možete pratiti uživo uz Blicsport...Prvi set u toku..Meč je počeo Đokovićevim servisima i silnim problemima za njegovog rivala. Nijedan jedini poen nije izgubio Novak,...

Nastavak na Blic...

Treći duel Vavrinke i Nadala, prvi meč Zimonjića

Izvor: RTS, 16.Nov.2015, 11:01

. U nastavku završnog turnija u Londonu snage će danas odmeriti Endi Marej i David Ferer od 15.00, a Stan Vavrinka i Rafael Nadal na teren izlaѕe od 21 čas. Iako je najbolji teniser sveta Novak Đoković danas na pauzi, Srbija će i danas imati svog prdstavnika na teren izlaze Nenad Zimonjić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.