Uočeni mogući ostaci Er Fransovog aviona

Izvor: Mondo, 03.Jun.2009, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uočeni mogući ostaci Er Fransovog aviona

Brazilski avioni za potragu uočili su u blizini ostrva Fernando de Noronja ostatke letelice, koja bi mogla da bude 'Er Fransov' avion koji je juče nestao sa radara, tokom leta iz Rio de Žaneira za Pariz, saopštili su vazduhuplovne vlasti Brazila.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brazilska vojska pronašla ostatke aviona

Izvor: EMportal, 02.Jun.2009, 16:37

Avioni brazilskog ratnog vazduhoplovstva otkrili su danas sedišta i druge ostatke aviona Air France koji je nestao iznad Atlantika, saopštilo je brazilsko vazduhoplovstvo.

Nastavak na EMportal...

Pronađeni ostaci Er Fransovog aviona (video)

Izvor: 24sata, 02.Jun.2009

Portparol vazduhoplovstva je rekao da su sedišta uočena, ali da vlasti ne mogu da potvrde da je reč o ostacima aviona Erbas "A330" koji je nestao juče na letu između Rio de Žaneira i Pariza.

Nastavak na 24sata...

Pronađeni ostaci palog francuskog aviona?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2009

BRAZILIJA - Letelica brazilskog vojnog vazduhoplovstva koja učestvuje u potrazi za nestalim avionom kompanije "Er Frans" uočila je ostatke aviona, rekao je portparol brazilskih vazduhoplovnih snaga...Prema njegovim rečima, "manji ostaci" locirani su na oko 650 kilometara severoistočno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.