Izvor: Luftika.rs, 26.Feb.2024, 12:45

Umro otac male Lola, nije mogao da se pomiri sa smrću ćerke

Johan Daviet, otac male Lole Davijet koja je u oktobru 2022. godine brutalno ubijena u 19. arondismanu u Parizu, iznenada je preminuo u 49. godini.
Prema rečima advokata porodice male Lole, Johan je nakon svirepog ubistva ćerke klonuo duhom i više nije bio noaj stari.
– Njegovo srce, njegova glava, ostalo je u paklu onoga što su uradili njegovoj ćerki. On je potonuo. Verujemo da je srčani udar koji je doživeo bio posledica ogromne tuge – ispričao je advokat.
Mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pišu da je Johan pre nekoliko meseci odselio da živi kod majke i da je čekao pravdu za smrt ćerke. Pre deset dana je rađena rekonstrukcija Lolinog ubistva, a Dabija B., koja se sumnjiči da je otela, silovala i ubila malu Lolu i dalje nije osuđena.
Jezivi detalji zločina Podsetimo, mala Lola ubijena je 14. oktobra u zgradi u kojoj je živela. Lola se kobnog dana nije vratila kući iz škole. Sigurnosne kamere u zgradi u kojoj je živela snimile su je oko 15 časova kako ulazi u ulaz, ali do stana nikad nije stigla.
Foto: Collage / Privatna arhiva / Nadzorne kamere Kamere su u isto vreme snimile i jednu devojku kako ulazi za njom. Osam sati kasnije telo devojčice, sa brojnim povredama po telu i znacima seksualnog zlostavljanja pronađeno je u koferu nedaleko od zgrade u kojoj je malena živela, prenosi Telegraf.
Policajac koji je direktno učestvovao u traženju devojčice, čiji nestanak su roditelji prijavili istog dana u 17 časova, priča da nikad nije živeo tako traomatično iskustvo.
Lola mučena i ubijena u zgradi gde je živela – Kada su roditelji pozvali policiju odmah smo reagovali, jer su u pitanju upravnici zgrade, koji imaju direktan pristup snimcima sa sigurnosnih kamera. Na tim snimcima se vidi Lola u hodniku, a iza nje žena koju roditelji ne poznaju, a od tada niko ništa nije čuo o devojčici – ispričao je tada policajac za francuske medije.
Najgore slutnje su se obistinile kada je oko 23 sata policija dobila poziv od jednog beskućnika, koji je javio da je pronašao kofer sa telom unutra.
Obdukcija je pokazala da je devojčica preminula od posledica gušenja. Dete je bilo mučeno i imalo je brojne rane po ramenima i leđima, kao i tragove udaraca po licu.
Nedaleko od parkinga policija je pronašla lepljivu traku i skalpel. Ubrzo je policija našla i druge zabrinjavajuće tragove.
Jedan čovek im je rekao da je video ženu koja se jako čudno ponaša kako vuče neki kofer u kojem je, kako je razumeo, leš.
Narednog dana uhapšena je Dabija B. (24), rodom iz Alžira, koja je privremeno živela u istoj zgradi gde i Lola, u stanu svoje sestre.
Ona se sumnjiči da je devojčicu namamila u stan, gde ju je napala, vezala, mučila, seksualno zlostavljala i potom ubila. Telo je potom spakovala u kofera i sa još dva kofera izašla iz stana.
Tu ju je prijatelj pokupio kolima. Zajedno su otišli u njegov stan na drugom kraju grada.
Oko 22 časa taj prijatelj je pozvao privatnog vozača, u čije vozilo su smestili kofere uključujući i onaj sa Lolinim telom. Vozač je, ne znajući ni šta prevozi, Dabiju sa prtljagom vratio do ulaza zgrade u kojoj je devojčica živela.
On je posvedočio da je Dabija zvala svoju sestru da siđe da joj pomogne sa koferima, što je ova odbila. Nedugo potom je kofer sa telom male Lole pronađeno nedaleko od zgrade.
Lola Davijet je imala i posekotine po vratu, kao i utisnute brojeve “0” i “1” na grudima i tabanima.
Do dana današnjeg nije poznato zašto je dete, koje nije ni poznavala Dabija mučila, sek*ualno zlostavljala i ubila.
Najjeziviji slučaj krvne osvete potresao Jugoslaviju, sumanuta maćeha platila ubistvo dečaka 500.00 dinara i nikad se nije pokajala

Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.