Umesto Nejmara stižu dvojica, jedan iz Pariza, drugi iz Londona!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto Nejmara stižu dvojica, jedan iz Pariza, drugi iz Londona!

Kako prenosi "Frans Futbol", Barsa planira da na Nejmarovo mesto dovede dvojicu kvalitetnih fudbalera.

Nejmar je za rekordnih 222 miliona evra otišao u Pari sen Žermen, ostavio je za sobom veliku rupu u katalonskom klubu, a to se pokazalo i na startu sezone.

Kako mediji širom Evrope prenose, kao zamena za Brazilca dolazi Anhel Di Marija, koga je u redovima "Blaugrane" pre svih želeo Leo Mesi.

"El Fideo" će tako zaigrati i za drugi najveći tim Španije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako je dobar deo svoje dosadašnje karijere proveo u redovima madridskog Reala.

Ipak, kako prenose francuski mediji, uprava Barselone se tu neće zaustaviti, žele još jednog igrača, kako bi imali što bolju rotaciju na krilni pozicijama.

Naime, nakon angažovanja Anhela Di Marije, okrenuće se ka jugozapadu Londona, tačnije ka "Stamford Bridžu".

Želja uprave katalonskog kluba je fudbaler Čelsija Vilijan.

Brazilac je minule sezone bio u drugom planu kod Antonija Kontea, više od njega su igrali i Pedro i Mouzes. Ipak, ove sezone je standardan, Azar i Pedro su van terena, a Brazilac je može se reći opravdao poverenje.

Ipak, Barsa sada želi da ga odvede iz Londona, prema pisanju "Frans Futbola" predstavnici tima sa "Kamp Noua" su u kontaktu sa bivšim igračem Šahtjora.

Ono što Barsi ne ide u prilog, to je da je i Mančester Junajted želeo Brazilca, ali Čelsi nije ni pomišljao da ga pusti.

Da li će ponuda iz Španije biti drugačije prihvaćena u redovima "Plavaca", saznaćemo uskoro.

Bilo kako bilo, ukoliko Barsa umesto Nejmara dovede Di Mariju i Vililjana, moći će da kažu da su odradili dobar posao.

Podsetimo da su ovog leta u Kataloniju stigla tri pojačanja, Đerar Deulofeu, Nelson Semedo i Paulinjo.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potez očajnika - Kutinjo ne može više, izlazi u javnost!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2017

Brazilac po svaku cenu želi da napusti redove Liverpula...Kako prenose britanski mediji, Filipe Kutinjo očajnički želi da napusti redove ekipe sa "Enfilda", a kako bi ispunio cilj spreman je i da se obrati javnosti...Barselona je na adresu Liverpula poslala tri ponude, sve tri su odbijene, a već...

Nastavak na Sportske.net...

Barsa ponela u Monako 300.000.000 evra! Kutinjo i Dembele, Di Marija i Vilijan

Izvor: MozzartSport.com, 24.Avg.2017, 09:17

Na žrebu za Ligu šampiona odlučujući sastanak..Mnogo toga je krenulo nizbrdo u Barseloni ovog leta. Prvo su Katalonci izgubili bitku da angažuju Marka Veratija, a onda im je PSŽ uzvratio uzimanjem Nejmara. Real Madrid ih je razbio u dva El Klasika, svlačionica i uprava su na ratnoj nozi, Mesi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.