Uhapšeni srpski državljani u Zagrebu

Izvor: RTS, 27.Mar.2010, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni srpski državljani u Zagrebu

Hrvatski carinici zaplenili na aerodromu Pleso u Zagrebu tri kilogarama kokaina, a policija je pritvorila dvojicu državljana Srbije. Droga skrivana u odeći, natopljenoj u kokain.

Na aeorodromu Pleso u Zagrebu carinici su zaplenili tri kilograma kokaina. Drogu su pronašli kod dvojice srpskih državljana u koferima punim odeće, koja je bila natopljena kokainom.

Krijumčari su leteli na liniji iz Perua preko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Pariza za Zagreb. Carinici su zbog belih mrlja na odeći posumnjali da se radi o drogi, pa su obavestili policiju o sumnjivom prtljagu. Policijski psi su reagovali na sadržaj prtljaga pa su koferi poslati na veštačenje, javljaju hrvatski mediji.

Posebnim načinom pranja i filtriranja, iz odeće je ekstrahovano 1,7 kilograma kokaina, a samo jedan deo odeće je tretiran, rekli su u Policijskoj upravi Zagreb.

Srpski državljani zadržani su u pritvoru, a radi se o Fahrudinu N. i Rihanu M. iz Novog Pazara. Vrednost zaplenjene droge se procenjuje na preko 70.000 evra.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.