Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni pljačkaši banaka

BEOGRAD - Brzom i efikasnom akcijom beogradske policije otkriveni su i lišeni slobode Strahinja S. (1980), Milan V. (1990) i Nikola V. (1988), koji su jutros oko 10:00 sati, uz pretnju i upotrebu oružja, iz EFG banke, u ulici Pariske komune u Novom Beogradu, oteli oko 9.000 evra i 500.000 dinara.

Policija je pronašla sav novac i oružje iz današnje pljačke, saopštio je MUP.

Takođe su, nakon dužeg operativnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rada, uhapšeni i ostali članovi ove kriminalne grupe - Fari K. (1990) i Nikola R. (1989), za koje se osnovano sumnja da su sa prethodnom trojicom opljačkali više banaka u Novom Beogradu i Zemunu.

Svi uhapšeni su povratnici u izvršenju krivičnih dela i uz odgovarajuće krivične prijave biće privedeni nadležnom istražnom sudiji, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.