Uhapšena deveta osoba zbog napada u Parizu

Izvor: Radio 021, 24.Dec.2015, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena deveta osoba zbog napada u Parizu

Briselska policija uhapsila je devetu osobu u vezi sa terorističkim napadima u Parizu 13. novembra, u kojima je ubijeno 130 ljudi, saopštilo je savezno tužilaštvo.

Muškarac je uhapšen početkom sedmice, ali belgijski tužioci nisu hteli da objave tu informaciju kako se ne bi alarmirali potencijalni saučesnici, rekao je portparol tužilaštva.

Belgijski list "DH" objavio je da je uhapšeni povezan sa Hasnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Ait Bulahsen, koja je dala utočište glavnom organizatoru napada Abdelhamidu Abaudu. Bulahsenova i Abaud su ubijeni u akciji policije nekoliko dana nakon napada.

Belgijska policija je 21. decembra privela pet ljudi u više akcija u Briselu, ali su svi oslobođeni istog dana.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.