Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2012, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica snimao krvavi pir u školi?

PARIZ -

Francuski ministar unutrašnjih poslova Klod Gean izjavio je danas da je ubica možda snimio krvavi pir u francuskoj jevrejskoj školi u Tuluzu, pošto je nosio sportsku video kameru oko vrata.

"Danas, mi ne znamo ko je on. Za sada, radimo na tome. Nismo odmakli dalje od toga", kazao je Gean u izjavi za francuski radio Evropa 1.

Ministar je naveo da je "svedok video malu video kameru oko vrata ubice", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali da "ne zna da li je ubica sve snimio", prenela je francuska agencija AFP.

"Kamera snima širokougaone snimke koje onda mogu da se gledaju na kompjuteru. Osećam da bi to učvrstilo psihološki profil ubice", rekao je ministar.

Ministar je naveo da je ubica "neko ko je veoma hladan, veoma odlučan, veoma samokontrolisan i veoma surov".

Prema njegovim rečima video snimak je napravljen bilo da se gleda ili da se postavi na internet.

AFP navodi da je francuska policija pretraživala internet u cilju pronalaženja ubice, ali da, prema rečima ministra, do jutros nije pronađen bilo kakav trag.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuska policija juri ubicu koji je snimao zločin, Sarkozi zamrznuo kampanju

Izvor: Blic, 20.Mar.2012

U Francuskoj je u toku masovna policijska potera za zločincem iz Tuluza koji je juče ubio troje dece i nastavnika u lokalnoj jevrejskoj školi, a otkrivena je veza između ovog prethodnih zločina u ovom gradu. Situacija je toliko dramatična da je predsednik Nikola Sarkozi obustavio privremeno kampanju...

Nastavak na Blic...

Ubica iz Tuluza snimao zločin

Izvor: Večernje novosti, 20.Mar.2012

Francuski ministar unutrašnjih poslova Klod Gean izjavio je da je ubica možda snimio krvavi pir u jevrejskoj školi u Tuluzu, pošto je nosio video kameru oko vrata. Sarkozi zamrznuo kampanju

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.