(UZNEMIRUJUĆE) GORI FRANCUSKA ZBOG UBISTVA DEČAKA: Pojavio se snimak policajca koji puca u njega, nakon toga krenuo haos na ulicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 10:28

(UZNEMIRUJUĆE) GORI FRANCUSKA ZBOG UBISTVA DEČAKA: Pojavio se snimak policajca koji puca u njega, nakon toga krenuo haos na ulicama

Tokom noći su izbili neredi u francuskom Nanteru i drugim predgrađima Pariza, nakon ubistva 17-godišnjeg tinejdžera od strane policije.

Francusko tužilaštvo saopštilo je da vodi istragu protiv policajca koji je u predgrađu Pariza ubio 17-godišnjaka, nakon što je mladić odbio da zaustavi svoj auto.

U saopštenju se navodi da je policajac pucao na automobil, nakon čega je vozač preminuo od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadobijenih rana.

Kako se navodi, vozač je odranije poznat francuskoj policiji zbog toga što je odbijao da zaustavi vozilo.

Dok su građani Pariza protestovali na ulicama, na društvenim mrežama pojavio se snimak pucnjave. Na njemu se vidi žuti automobil kojim je upravljao tinejdžer, i dvojica policajaca sa pištoljima uperenim u njega. Jedan od njih govori "upucaću te u glavu". Automobil kreće, a potom se čuje pucanj.

Policija je najpre saopštila da se Nael M. "zaleteo" kolima na policajce, ali snimak demantuje tu verziju događaja. Istraga je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neredi u Parizu posle smrti 17-godišnjaka na koga je pucao policajac

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jun.2023

Policajac je ubio 17-godišnjeg vozača automobila u predgrađu Pariza, tvrdeći da je pucao pošto je mladić odbio da se povinuje službenom licu, a slučaj je noćas izazvao ulične nerede u glavnom gradu Francuske.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Posle incidenata i nasilja, šetnja za ubijenog mladića popodne u Francuskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2023, 00:55

U pariskom predgrađu Nanteru danas će biti održana komemorativna šetnja za 17- godišnjaka koga je policijac upucao i usmrtio, što je dovelo do sinoćnih nasilnih protesta u nekoliko gradova Francuske i rezultiralo hapšenjem najmanje 150 ljudi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.