UŽASNO PONIŽENA Aleksandra Nikolić - JAVNO je UPOREDILI SA DALILOM! Zbog 1 komentara gore društvene mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 21:10

UŽASNO PONIŽENA Aleksandra Nikolić - JAVNO je UPOREDILI SA DALILOM! Zbog 1 komentara gore društvene mreže

Aleksandra je trenutno u Parizu, ali i dalje se nađu oni koji je porede sa Dalilom

Aleksandra Nikolić i Filip Car nalaze se u Parizu, gradu ljubavi, te svakodnevno kače slike s ove destinacije i pokazuju svoje dnevne aktivnosti.

Naime, pobednica ''Zadruge 6'' ne krije koliko je srećna što je posetila svoje omiljeno mesto, ali se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i trudi da svojim imidžom upotpuni celokupni doživljaj.

Nikolićeva je usnimila sebe s crnim šeširom na glavi, a njen osmeh otkrio je koliko je srećna što je sa svojim dragim u gradu koji odiše elegancijom, stilom i emocijama.

A post shared by ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima_official)

Međutim, jedan komentar je privukao veliku pažnju, ako je sudeći po sviđanjima istog. Naime jedna Maja, uporedila je Aleksandru sa Dalilom u komentaru.

- Dalilaaa u Parizu. - napisala je ona ispod Aleksandrine fotografije, svakako sa željom da se Aleksandra ponizi.

Ali ako je sudeći prema svim ostalim komentarima, ili barem onim kojih ima najviše - svi su oduševljeni Aleksandrinim stilom i izgledom.

"Kakva otmenost", "Nikad lepše nije izgledala", "Prava dama", "Umesto da podržite napredak, vi je ismevate, sram vas bilo, radije biste je gledali golu nego ovakvu", nizali su se podeljeni komentari na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.