UŽASNA TRAGEDIJA: Svetski šampion (26) POGINUO, pao sa terase i nije mu bilo spasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 15:36

UŽASNA TRAGEDIJA: Svetski šampion (26) POGINUO, pao sa terase i nije mu bilo spasa

Neverovatna tuga.

Nekadašnji dvostruki juniorski svetski prvak (2015, 2016) u umetničkom klizanju Mikele Sika (26) poginuo je tokom odmora u Parizu.

Sika je, prema pisanju italijanskih medija pao sa terase i preminuo na licu mesta.

To su jedine informacija za sada o ovoj tragediji.

Mikele Sika je bio nećak slavnog boksera Elija Kotene, ostvario je izuzetno značajne rezultate tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje karijere, osvajajući zlatnu medalju na juniorskim svetskim prvenstvima dve godine zaredom 2015. (Kali) i 2016. (Novara), kao i srebro na Evropskom prvenstvu najviše kategorije 2018. u Lagoi (Portugalija).

Od Sike se oprostio klub Polisportiva Đovani Masi.

- Sa neizmernim bolom i nevericom saopštavamo vest o iznenadnoj i preranoj smrti našeg mladog trenera Mikelea Sike. Sa nama je nekoliko godina, rođen je 1997, a pre nego što se posvetio treninzima imao je važnu karijeru umetničkog klizača sa juniorskom svetskom titulom i seniorskim evropskim srebrom. Najiskrenije saučešće celoj porodici - stoji u objavi na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.