UEFA POKRENULA NOVU ISTRAGU ZBOG MEČA U PARIZU: PSŽ plaća, Zvezda čeka

Izvor: Večernje novosti, 18.Okt.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA POKRENULA NOVU ISTRAGU ZBOG MEČA U PARIZU: PSŽ plaća, Zvezda čeka

Evropska kuća fudbala kaznila domaćina zbog baklji, navijača i kasnijeg početka meča UEFA je pokrenula novu istragu zbog meča u Parizu. Duel između PSŽ-a i Crvene zvezde je “pod lupom” evropske kuće fudbala. Kako se navodi na zvaničnom sajtu UEFA PSŽ će morati da plati 20.000 evra zbog baklji, problema sa navijačima na tribinama, kašnjenja početka meča. Ujedno je opomenu dobio i trener Tomas Tuhel.PROČITAJTE JOŠ: Zvezda angažovala najbolju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << advokatsku kancelariju u Francuskoj Sa druge strane, protiv crveno-belih je pokrenut postupak takođe zbog publike, odnosno “smetnji na tribinama” i “uzvikivanja zabranjenih parola”. Odluka još uvek nije doneta, već je UEFA naredila sprovođenje dodatne istrage povodom tih incidenata i tuče između navijača dva kluba koja se dogodila posle utakmice. Podsetimo, Zvezda na ovaj meč, zbog kazne, nije vodila navijače, ali su se oni samoinicijativno organizovali i bili na “Parku prinčeva”.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA: Zvezda pod dodatnom istragom, PSŽ kažnjen

Izvor: N1 televizija, 18.Okt.2018

Evropska fudbalska federacija pokrenula je novu istragu zbog ispada navijača u meču 2. kola Lige šampiona između PSŽ i Crvene zvedde koji je odigran u Parizu...Duel između francuskog i srpskog prvaka je pod lupom Disciplinske komisije UEFA, a kako se navodi na zvaničnom sajtu klub iz PSŽ će...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.