UBOJITO ORUŽJE STIŽE U SRBIJU?! Ovo su karakteristike RAFALA o kojima se pregovara u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2024, 10:17

UBOJITO ORUŽJE STIŽE U SRBIJU?! Ovo su karakteristike "RAFALA" o kojima se pregovara u Parizu

Avion "rafal" o čijoj je nabavci za Vojsku Srbije u Parizu pregovarao predsednik Aleksandar Vučić smatra se najboljom svetskom višenamenskom borbenom letelicom. Interesovanje avijacija celog sveta za nju je ogromno, bez obzira na to kojim su vazduhoplovima nacionalne armije opremljene. Srbija bi uvođenjem "rafala" napravila značajnu diversfikaciju svog letećeg arsenala i prevladala zavisnost od samo jednog proizvođača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rafal: Nova era Ratnog vazduhoplovstva

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Apr.2024

Avion „RAFAL“, o čijoj je nabavci za Vojsku Srbije u Parizu pregovarao predsednik Aleksandar Vučić, smatra se najboljom svetskom višenamenskom borbenom letelicom. Interesovanje avijacija celog sveta za nju je ogromno, bez obzira na to kojim su vazduhoplovima nacionalne armije opremljene. Srbija...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.