U niškim bioskopima 5. nastavak sage o “Piratima sa Kariba”

Izvor: JužneVesti.com, 25.Maj.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U niškim bioskopima 5. nastavak sage o “Piratima sa Kariba”

Počev od 24. maja, u “Vilinom gradu” publika će moći da pogleda novi nastavak filmskog serijala “Pirata sa Kariba”, pod nazivom “Salazarova osveta”, dok će dan kasnije, premijerno biti pušten i u “Cineplexx”-u i "Kupini". Još neki od noviteta u niškim bioskopima su i romantična komedija “Pariz može da čeka”, kao i horor “Beži”.

Romantična komedija Eleanor Kopole “Pariz može >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da čeka”, jedini je od 4 nova filma u niškom bioskopu “Vilin grad” koji nije misterija. Čari Francuske, koje su u ovom ostvarenju prikazane, daju mu dodatnu draž, dok priča govori o putovanju, koje potpuno menja život ženi, a na koje kreće sa poslovnim partnerom muža.

Ono što je trebalo biti sedmosatni put, pretvara se u pravu dvodnevnu avanturu koja će joj promeniti život. Dobra hrana, vino, francuski humor, znamenitosti i romantika udahnuli su joj novu strast za životom - kažu Vilinom gradu.

Ovu komediju, kao i film “Beži”, publika će moći da pogleda od 25. maja u bioskopima “Vilin grad” i “Cineplexx”.

Glavni lik horor-misterije “Beži” je Kris, momak koji odlazi sa svojom devojkom na vikend kod njenih roditelja. Oni su izuzetno ljubazni prema njemu, ali tokom boravka na imanju on otkriva niz čudnih detalja, čije sklapanje će ga dovesti do strašne istine. foto: youtube/print screen

I triler “9. život Luisa Draksa” će premijeru u “Vilinom gradu” imati 25. maja, a ovaj triler-misterija govori o dečaku koji, nakon pada sa litice, postaje pacijent Dr. Alana Paskala.

Paskal u očajničkom pokušaju da rasvetli čudne okolnosti nesreće koristi nesvesno stanje dečakovog uma u kom se isprepliću mašta i stvarnost i istražuju same granice šestog čula - kažu u niškom bioskopu.

Crni humor Aleksa de la Iglesije svakako je doprineo popularnosti španskog filma “Bar”. Ovo je socijalna drama, sa elementima psihološkog trilera, a građani će imati prilike da je pogledaju u “Cineplexx”-u, od 26. ovog meseca.

Alkohol, izolacija, egzistencijalna kriza i strah od najbližeg u protagonistima bude ono najgore. Preživljavanje postaje jedini imperativ. Sasvim dovoljan da film „Bar“ bude uvršten u revijalni deo ovogodišnjeg Filmskog festivala u Berlinu, uz pitanje – šta postajemo kad se odreknemo svoje ljudskosti - pise na sajtu bioskopa.

Foto: youtube/print screenGlavne uloge poverene su proverenom tandemu - Mariju Kasasu i Blanki Suarez, koje je domaća prilika imala prilike da gleda u triler seriji “Barka”.

Ekscentrični kapetan Džek Sperou ponovo će se predstaviti publici u 5. nastavku filma “Pirati sa Kariba” pod nazivom “Salazarova osveta”. Ovog puta, lik koji tumači Džoni Dep upada u nevolju kada mornati duhovi uspevaju da pobegnu iz “Đavoljeg trougla” i odlučuju da pobiju sve pirate na moru, posebno Džeka.

Više o repertoaru bioskopa "Vilin grad" možete videti na sajtu bioskopa, a program "Cineplexx"-a možete videti na ovom linku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.