U četvrtak glasanje o nepoverenju; Vals: Ne plašim se

Izvor: B92, 11.Maj.2016, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak glasanje o nepoverenju; Vals: Ne plašim se

Pariz -- Francuski premijer Manuel Vals kaže da se ne plaši da bi njegova socijalistička vlada mogla da padne nakon parlamentarnog glasanja o nepoverenju u četvrtak.

AFP navodi da je glasanje stavljeno na dnevni red nakon što su napori Valsovog kabineta u sprovođenju reforme radnog zakonodavstva izazvala masovne ulične proteste.

"Ako ima poslanika iz redova levice koji žele da glasaju za nepoverenje vladi koje je predložila desnica, oni to mogu da urade. Ali, kakvo bi to bila protivrečnost", rekao je Vals za francusku televiziju TFI.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) ZEMLJA MU GORI, A ON LEŽERAN: Francuski premijer kaže da se ne plaši pada vlade

Izvor: Kurir, 11.Maj.2016

...French govt to face no-confidence vote after bypassing parliament to ram through labour bill https://tco/nZ3Pm5txGH pictwittercom/wpKUguQmDe..Glasanje je i stavljeno na dnevni red nakon što su napori Valsovog kabineta u sprovođenju reforme radnog zakonodavstva izazvali masovne ulične proteste,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.