U SRBIJI JE MOJE SRCE Novakovo emotivno obraćanje posle titule u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 16:30

"U SRBIJI JE MOJE SRCE" Novakovo emotivno obraćanje posle titule u Parizu

Oglasio se prvi reket sveta.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se na Instagramu nedelju dana nakon osvajanja 23. gren slema.

Srbin je titulom u Parizu, na Rolan Garosu postao igrač sa najviše gren slemova.

- Razmišljao sam o magičnoj 23. grend slem tituli, koju sam osvojio pre sedam dana na Rolan Garosu. Proveo sam divno vreme sa svojim timom i porodicom. Bila je to teška bitka prethodnih nedelja, ali pobeda je slađa kada znaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da si ostavio sve na što imaš na terenu. Zahvalan sam za podršku, pre svega navijačima. Vi ste najbolji navijači koje čovek može da poželi. Hvala što ste bili uz mene kada mnogi nisu. Znajte da to zaista ceni - počeo je Novak.

- Takođe se zahvaljujem porodici, timu, prijateljima, svima koji su pomogli i doprineli stvaranju istorije. Sam sam na terenu, ali nikada nisam sam na putu. Duboko cenim i priznajem važnost najbližih ljudi u mom životu i njihovu ogromnu toleranciju, strpljenje i ljubav tokom svih ovih godina profesionalne karijere.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Veoma sam blagosloven što sam tu gde jesam i često pokušavam da se podsetim na svoj put. Počev od Srbije, koja je uvek moj dom, gde je moje srce. Suočavanja sa nedaćama u skoro svakoj fazi života samo me je učinilo jačim. Biti autentičan, otvoren, pošten, velikodušan, hrabar, danas su dragocene vrednosti koje se osuđuju i kritikuju na svakom koraku. Međutim, sa ovim vrednostima nastavljam da krčim put novim generacijama. I nastavljam putem koji mi je toliko dao. Bog je veliki - zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.