Izvor: Mondo, 24.Mar.2018, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Parizu su shvatili: Trk na Maksa!

Vrhunskim igračima potreban je i vrhunski trener...

Reprezentativac Belgije i fudbaler Pari sež Žermena Tomas Menije bio je veoma neoprezan na konferenciji za medije kada je slučajno otkrio ono o čemu se već dugo spekuliše.

Pred meč sa Saudijskom Arabijom upitan je i za budućnost u klubu...

"Čekam, mnogo toga će se promeniti, kao recimo trener", kazao je Menije i verovatno tek tada shvatio da je otkrio da je sudbina Unaija Emerija praktično >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rešena i da se samo čeka njegov naslednik na klupi Parižana.

"Sveci" su eliminisani u prvoj "nokaut" rundi Lige šampiona od Real Madrida u meču u kome nisu imali pravu šansu za prolak, pa je rukovodstvo odlučilo da dovede novog trenera.

Prethodno se spekulisalo da bi Antonio Konte mogao da bude novi trener Parižana, ali je sve izvesnije da će Čelsi uspeti da ga zadrži, pa se kao novo ime spominje još jedan Italijan - takođe poznat po uspesima u Juventusu.

ESPN prenosi da je šampion Francuske odlučio da "juri" Masimilijana Alegrija koji je već dugo na klupi "stare dame" i koji želi nove izazove u karijeri.

Pedesetogodišnji stručnjak je na putu da osvoji četvrtu uzastopnu "duplu krunu" sa torinskim klubom, a videćemo da li će Alegri na klupi biti dovoljan razlog da se i Nejmar predomisli i ostane u Parizu pošto već dugo "koketira" sa Real Madridom.

Alegri ima ugovor sa Juventusom do 2020. godine, ali ukoliko u PSŽ-u odluče da ga angažuju - obeštećenje će im biti najmanji problem.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.