U Parizu se otvara sala za drogiranje

Izvor: Vostok.rs, 24.Feb.2013, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Parizu se otvara sala za drogiranje

24.02.2013. -

Francuzi će uskoro dobiti mogućnost korišćenja narkotika u specijalnim za tu svrhu mestima. Očekuje se da će prvi takav centar biti otvoren u Parizu do leta ove godine. Francuska će postati deveta zemlja na svetu, u kojoj će se pojaviti slične sale. U Evropi takve ustanove postoje u Nemačkoj, Holandiji, Luksemburgu, Španiji, Norveškoj i Švajcarskoj. U svetu je otvoreno više od 80 ovakvih centara. Sala, predviđena za više od 200 klijenata, otvara se uz aktivno učešće nevladine organizacije, koja već dugo radi sa lokalnim zavisnicima.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Rusija će do 2020. godine na kosmos potrošiti 60 milijardi dolara

Izvor: Vostok.rs, 24.Feb.2013

24.02.2013. -..Ove mere će pomoći da Rusija postane jedna od vodećih kosmičkih država, istraživač svemirskog prostora i akter na tržištu kosmičkih usluga. Ovaj zadatak je formulisan i sprovodi se. Dmitrij Medvedev je izjavio da će 60 milijardi dolara koliko će do 2020. godine biti uloženo...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.