Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2021, 18:08

U Parizu se kovali planovi za Levandovskog, on ni da čuje

Primera i Premijer liga ostaju njegove želje, ne i transfer u PSŽ

Zapalila se fudbalska Evropa nakratko jutros posle bombastičnog naslova francuskog Ekipa da Pari Sen Žermen planira ovog leta da krene po Roberta Levandovskog. Zapalila jer nije Ekip poznat da objavljuje vesti bez pokrića, ali je brzo ta "vatra" ugašena.

Na pisanja francuskog dnevnika javio se poslovično dobro obavešteni Bild koji tvrdi da od tog posla nema ništa! Dok >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ekip tvrdi da će Levandovski biti prvi pik u slučaju da Kilijan Mbape bude prodat tokom leta, Bild uzvraća da nije bilo apsolutno nikakvih kontakta između kluba i agenta poljskog napadača Pinija Zahavija, te da za njega lično transfer u PSŽ “ne dolazi u obzir”.

Nedelja, 18.00: (7,75) Majnc (4,80) Dortmund (1,40)

Kako se dalje navodi, Levandovskom su i dalje primamljiva Primera i Premijer liga, ali ne i dolazak u Francusku. Poznato je godinama unazad da je Levi san bio transfer u Real Madrid, s tim da to toga nije došlo iz prostog razloga što Kraljevski klub nije želeo da ruši partnerstvo Kristijana Ronalda i Karima Benzeme.

Podsetimo, sledeći generalni direktor Bajerna i naslednik Karl Hajnca Rumenigea Oliver Kan je baš nedavno pričao o statusu Roberta Levandovskog i ideji da klub angažuje Erlinga Halanda za sumu od preko 100.000.000 evra gde se on samo nasmejao i rekao: “Zašto bismo menjali napadača koji postiže 60 golova godišnje?”

Ovu priču je nedugo zatim potvrdio i sam Rumenige. Levandovski ima još dve godine ugovora sa Bajernom, pa je ideja da ispuni potpisani papir do kraja, a posle šta bude… Naravno, srazmerno tome kako se Levandovski bude osećao kroz dve godine i da li zadrži formu u kojoj je godinama…

Ono što je verovatno najjači Bildov argument jeste potvrda klupskog izvora da Zahavi nijednog trenutka nije razgovarao s Bajernom o prodaji. S tim da će Zahavi i Leva obaviti najvažniji razgovor pošto se sezona završi. Ali, ne očekuje se ”transfer bomba”.

PSŽ će sreću morati da potraži verovatno na nekom drugom mestu...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.