U Parizu kvadrat stana ide i do 13.000 evra

Izvor: Capital.ba, 13.Nov.2023, 15:57

U Parizu kvadrat stana ide i do 13.000 evra

PARIZ – U nekim gradovima Evrope za kvadrat stana cijena ide i do 13.000 evra. FOTO: Pixabay U Minhenu, jednom od najpopularnijih gradova u Njemačkoj, kupci su za stan u novogradnji prošle godine morali da plate u prosjeku 10.500 evra po kvadratu, dok je u francuskoj prestonici Parizu, jednom od najromantičnijih gradova, sa 13.000 evra bio skuplji. Nešto jeftiniji su London, Oslo i Frankfurt, gdje prosječna cijena kvadrata iznosi 8.400 evra. U Amsterdamu, gradu koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << sve popularnija destinacija za život, kvadratni metar bio je 7.600 evra, a u Kopenhagenu 7.300 evra. U Hamburgu, gradu koji je šesti po veličini u Evropskoj uniji, kupci su plaćali 6.900 evra, a u Berlinu za 400 evra manje, odnosno 6.500 za kvadrat stambenog prostora. Sa druge strane, Bugarska je zemlja koja privlači sve veći broj stranih investitora i kupaca nekretnina zbog svoje pristupačnosti, ljepote prirode i raznovrsnih mogućnosti. Zato su u bugarskim gradovima Varna i Burgas najpovoljnije nekretnine, gdje je novi stan u prosjeku mogao da se kupi za 900 evra po kvadratu, javlja Bif.rs. Nezavisne novine Чланак U Parizu kvadrat stana ide i do 13.000 evra се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Pariz,   London

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako se kreću cene nekretnina u Evropi, a kako u Beogradu?

Izvor: Kamatica.com, 13.Nov.2023

U Minhenu, jednom od najpopularnijih gradova u Nemačkoj, kupci su za stan u novogradnji prošle godine morali da plate u proseku 10.500 evra po kvadratu, dok je u francuskoj prestonici Parizu, jednom od najromantičnijih gradova, sa 13.000..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.