U PARIZU PONOVO HAOS: U toku sukob između demonstranata i policije! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PARIZU PONOVO HAOS: U toku sukob između demonstranata i policije! (VIDEO)

Molotovljevi kokteli lete na sve strane!

Stotine demonstranata okupilo se u centru Pariza protestujući protiv oba kandidata koji će se u drugoj rundi boriti za poziciju predsednika Francuske. Demonstranti su se sukobili s policijom. Bacaju suzavce i molotovljeve koktele na njih i razbijaju izloge, dok policajci pokušavaju da ih pomere van centra grada.

Uz put je primećeno i nekoliko požara. Za sada se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zna da ima povređenih na obe strane, ali se ne zna tačan broj.NEREDI U FRANCUSKOJ NAKON IZBORA: Policija uhapsila 143 osobe, ima i povređenih

Demonstranti uzvikuju "Ni le Pen ni Makron" poručujući kako ni Marin le Pen niti Emanuel Makron ne žele za predsednika. Proteste je organizovalo pet sindikata - tri su protiv le Pen, a dva protiv Makrona.  Do nedelje, 7. maja, najavljen je niz protesta širom Francuske koji su većinom usmereni protiv Nacionalnog fronta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.