Izvor: Luftika.rs, 23.Avg.2023, 11:28

U Novom Sadu pronađena tela supružnika, ćerka provalila u stan i zatekla stravičan prizor

Muškarac A. G. (89) i njegova supruga M. A. (77) nađeni su sinoć mrtvi u stanu u Novom Sadu. Njihova tela, koja su bila u fazi raspadanja, pronašla je policija koju su alarmirale komšije u Ulici Pariske komune.
Kako saznajemo, oni su zajedno živeli u stanu u kojem su umrli 50 godina, prenosi Blic.
Žena zavisila od muža – Žena je bila teško pokretna i praktično je zavisila od supruga koji je bio dosta vitalan za >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << svoje godine. Iako su bili u poodmaklim godinama, insistirali su da se sami brinu o sebi. Žena ima ćerku koja im je povremeno pomagala, ali su oni želeli da se brinu sami o sebi – pričaju komšije.
Navode i da je ćerka prethodnih nedelju dana bila na odmoru i da se nisu čuli, a da su policiju sinoć alarmirale komšije.
– Komšije su pozvale policiju kada su osetile smrad iz stana u kome su živeli muškarac i žena. Patrola je potom našla njihovu ćerku. Zajedno s njom su obili vrata i zatekli tela muškarca i žene u fazi raspadanja – kaže izvor „Blica“.
Prvo umro muž, a potom žena? Prema prvim pretpostavkama umrli su prirodnom smrću, ali će tačan uzrok biti utvrđen obdukcijom.
– Pretpostavlja se da je prvo preminuo muž koji se brinuo o ženi, a da je potom umrla i ona, pošto je zavisila od njega. Ipak, kada istraga i obdukcija budu okončane biće poznat tačan uzrok smrti – dodaje izvor.
Sin poznatog glumačkog para ubio i raskomadao ljubavnika, meštani pronašli delove tela na deponiji

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.