U Francuskoj trodnevna žalost

Izvor: B92, 28.Jul.2014, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Francuskoj trodnevna žalost

Pariz -- U Francuskoj počinje trodnevna žalost povodom pada alžirskog aviona u kom je stradalo 118 ljudi, među kojima je bilo i 54 francuskih državljana.

Crne kutije koje su pronađene na mestu nesreće, danas će stići u Francusku na analizu, dok će u Parizu biti održana komemorativna svečanost kojoj će prisustvovati francuski predsednik Fransoa Oland i premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Manuel Vals.

Avion kompanije Er Alžir na relaciji Uagadugu-Alžir srušio se pre dva dana na severu Malija. Pretpostavlja se da je uzrok nesreće loše vreme. Letelica je nestala s radara manje od sat vremena posle poletanja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AH5017: Crne kutije u Francuskoj

Izvor: B92, 28.Jul.2014

Pariz -- Dve "crne kutije" iz alžirskog aviona, koji se srušio na severu Malija, dopremljene su danas u Francusku na analizu, saopštili su zvaničnici...Portparolka francuske istražne kancelarije za vazduhoplovstvo Martin Del Bono je izjavila da su "crne kutije" stigle u Francusku u ranim jutarnjim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.