Izvor: Danas, 26.Mar.2023, 18:16

Trupa Orli Portal iz Telaviva na 20. Beogradskom festivalu igre

Posle vikenda sa pariskim cirkuskim spektaklom Galaktik ansambla, koji je ispraćen višeminutnim ovacijama, 20. Beogradski festival igre danas ulazi u drugu nedelju ovogodišnjeg jubilarnog izdanja sa egzotikom i, kako kritičari tvrde, hipnotišućom tradicijom Bliskog Istoka – dvovečernjim gostovanjem trupe Orli Portal iz Telaviva sa komadom „Fakaruni“. Ova jednosatna predstava premijerno je izvedena 2020. u Telavivu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Savremeni francuski cirkus na Beogradskom festivalu igre: Igrači koji su "srušili" sve zidove

Izvor: Blic, 27.Mar.2023, 11:23

Tokom dvostrukog nastupa, u subotu i nedelju, na Beogradskom festivalu igre, francuski ansambl Galaktik doslovce je raspametio gledaoce, koji su maestralne akrobate ispratili sa scene višeminutnim ovacijama na nogama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.