Troje poginulih u eksploziji gasa u pekari u Parizu

Izvor: VOA, 12.Jan.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje poginulih u eksploziji gasa u pekari u Parizu

Dva vatrogasca su poginula a skoro 50 ljudi je povredjeno u velikoj eksploziji za koju se veruje da ju je izazvalo curenje gasa u pekari u prizemlju jedne zgrade u centru Pariza, saopštio je francuski ministar unutrašnjih poslova Kristof Kastaner. Poginula i jedna osoba iz Španije, potvrdilo je špansko ministarstvo spoljnih poslova. Portparolka policije Pariza rekla je da su vatrogasci na mestu eksplozije, koja se dogodila u subotu ujutro u pekari na Ru de Trevis, u devetom okrugu na severu centralnog Pariza. Ona je rekla da je policiji prijavljeno nekoliko povređenih, ali ne i poginuli. Portparolka, koja nije bila ovlašćena da navodi svoje ime, nije iznela više detalja. Eksplozija se dogodila dok su u Parizu i širom Francuske na snazi visoke mere bezbednosti zbog protesta "žutih prsluka" koji je nastavljen i ovog vikenda.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Eksplozija gasa u centru Parizu, ima žrtava

Izvor: B92, 12.Jan.2019

Vatrogasci se bore sa vatrom u pekari u centru grada posle eksplozije u kojoj je povređeno najmanje 20 ljudi...Vatrogasci se bore da ugase požar u centru Pariza posle snažne eksplozije u kojoj je povređeno najmanje 20 ljudi, saopštila je policija...Na ulici se vide olupine automobila a prozori na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.