Troicki prošao kvalifikacije u Parizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki prošao kvalifikacije u Parizu

PARIZ - Dejvis kup reprezentativac Srbije Viktor Troicki plasirao se u glavni žreb turnira masters serije koji u ponedeljak počinje u Parizu.

Troicki je danas u drugom kolu kvalifikacija pobedio Belgijanca Olivejea Rohusa rezultatom 7:5, 7:5, pa će tako, pored Novaka Đoković i Janka Tipsarevića, biti naš treći predstavnik na tom takmičenju.

U prvom kolu kvalifikacija Troicki je pobedio Kristofa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vliegena iz Belgije, a za prolazak u glavni žreb već je zaradio 15 poena za ATP listu.

U prvom kolu mastersa u Parizu Đoković će biti slobodan, dok će Tipsarević igrati protiv Španca Felisijana Lopesa. Protivnik Troickog biće naknadno određen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janko sa Lopesom, Novak slobodan

Izvor: B92, 26.Okt.2008

Janko Tipsarević će se sastati sa Felisijanom Lopesom u prvom kolu turnira Masters serije u Parizu. ..Novak Đoković postavljen je za trećeg nosioca i slobodan je u prvoj rundi. Njegov rival u drugom kolu biće bolji iz meča Dmitrij Tursunov - Adrian Manarino. Duel srpskih tenisera moguć je u četvrtfinalu....

Nastavak na B92...

Troicki prošao kvalifikacje u Parizu

Izvor: Kurir, 26.Okt.2008

PARIZ, 26. oktobra (Tanjug) - Dejvis kup reprezentativac Srbije Viktor Troicki plasirao se u glavni žreb turnira masters serije koji u ponedeljak počinje u Parizu. Troicki je danas u drugom kolu kvalifikacija pobedio Belgijanca Olivejea Rohusa rezultatom 7:5, 7:5, pa će tako, pored Novaka Đoković...

Nastavak na Kurir...

Troicki prošao kvalifikacije mastersa u Parizu

Izvor: Blic, 26.Okt.2008

Dejvis kup reprezentativac Srbije Viktor Troicki plasirao se u glavni žreb turnira masters serije koji u ponedeljak počinje u Parizu...Troicki je danas u drugom kolu kvalifikacija pobedio Belgijanca Olivejea Rohusa rezultatom 7:5, 7:5, pa će tako, pored Novaka Đoković i Janka Tipsarevića, biti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.