Izvor: RTS, 24.Maj.2022, 10:02

Treći dan Rolan Garosa: Krunićeva i Đere u drugom kolu

Srpski teniseri Aleksandra Krunić i Laslo Đere trećeg dana na turniru Rolan Garosa nadigrali su suparnike i obezbedili plasman u drugo kolo. Krunićeva je nadigrala Ruskinju Kamilu Rahimovu sa 2:0 (6:4, 6:3), a Laslo Đere ubedljivo nadigrao Ričardasa Berankisa sa 3:0 (6:4, 6:4, 6:4). Porazi u dublu Krajinovića i Ćaćića.
Krunićeva od 11 časova počinje nastup protiv Ruskinje Kamile Rahimove na terenu 13.

Aleksandru u drugom kolu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u slučaju da bude uspešna naravno, čeka 29. nositeljka Veronika Kudermetova, koja je trijumf ostvarila u ponedeljak.
U istom terminu na terenu će se naći i Đere, ali na terenu 11 - njegov protivnik biće Ričardas Berankis iz Litvanije.
Ukoliko pobedi, Đere će ići na pobednik susreta Danil Medvedev - Fakundo Bagnis.
U muškom dublu Srbija u utorak ima tri predstavnika.
Krajinović će sa Aljažom Bedeneom na terenu 8 od oko 12.30 igrati protiv 15. nosilaca, Gonsalesa i Mela. Najbolji srpski dubl igrač Nikola Ćaćić će sa Tomislavom Brkićem, takođe oko 12.30, igrati protiv Nisa i Zjelinskog.
Matej Sabanov sa Jebavijem zatvara program na terenu 8.
Rolan Garos se igra od 22. maja do 5. juna za nagradni fond od 43,6 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Aleksandra Krunić u drugom kolu Rolan Garosa

Izvor: Danas, 24.Maj.2022

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u drugo kolu Rolan Garosa nakon pobede protiv Kamile Rahimove sa 2:0 u setovima (6:4,6:3).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.