To može samo PSŽ: Samelje Barsu, pa ne može da ga umuva Tuluzu, Kavani u prečku, Markinjos u svog igrača (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Feb.2017, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To može samo PSŽ: Samelje Barsu, pa ne može da ga umuva Tuluzu, Kavani u prečku, Markinjos u svog igrača (VIDEO)

Prvak Francuske propustio zicer da se u potpunosti vrati u trku za pehar

Izgleda da je u Parizu danima teklo kvalitetno vino i da se od njegove degustacije još nisu oporavili fudbaleri Pari Sen Žermena. Na koncu sedmice započete partijom sezone protiv Barselone (4:0), možda i najboljom otkako su arapski vlasnici preuzeli klub, Sveci su napravili korak u mestu kad je reč o nameri da odbrane naslov prvaka, pošto su na Parku prinčeva odigrali razočaravajučih 0:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Tuluzom.

U poslednjoj utakmici 25. kola Lige 1 favorit je propustio nekoliko zrelih šansi da trijumfuje i tako iskoristi kiks Monaka od pre dve večeri. Ovako, ispade da je u ovoj rundi najviše profitirala Nica, koja se popela na deobu druge pozicije, pa tabela trenutno izgleda ovako:

Monako 59 bodova, PSŽ 56, Nica 56...

Što na Parku prinčeva nije bilo gola najveći je krivac čovek od koga se oni po pravilu očekuju. Edinson Kavani, najbolji strelac prvenstva (25 pogodaka) jednostavno, nije imao svoje veče. Nije imao ni Bog zna kakve šanse, a kad je propustio onu najbolju, početkom drugog dela, postalo je jasno da će tim Unaja Emerija teško do sva tri boda. Urugvajac je tad malo iskosa, na pet metara bio sam pred golmanom Albanom Lafonom, ali mu je čuvar mreže gostiju najpre skinuo zicer, da bi iz ponovljenog pokušaja Kavani tukao u stativu.

Pari Sen Žermen jeste bio dominantan u posedu lopte i šansama, međutim, ruku na srce, nije imao ni sreće, pošto je sredinom drugog dela Markinjos posle kornera glavom dobro tukao i umesto mreže pogodio maloreznog kolegu na štoperskoj poziciji Presnela Kimpembea.

U 77. minutu zbog prigovora je isključen trener Tuluza Paskval Dupre, PSŽ je navaljivao do kraja, utakmica je produžena šest minuta, ali gola nije bilo...

LIGA 1 - 25. KOLO:

Petak:

Bastija - Monako 1:1 (1:0)

/Dialo 19 - Bernardo Silva 52/

Subota:

Marselj – Ren 2:0 (0:0)

/Enže 59, Tovan 64/

Lorijan – Nica 0:1 (0:1)

/Siprijan 15/

Anže – Nansi 1:0 (1:0)

/Bamba 5/

Kaen – Lil 0:1 (0:0)

/El Gazi 69/

Mec - Nant 1:1 (0:0)

/Dijabate 90+1 pen - Ronže 68/

Nedelja:

Bordo – Gengan 3:0 (2:0)

/Kamano 13, Paloa 43, Labord 71

Monpelje - Sent Etjen 2:1 (0:1)

/Lazne 49, Munije 68 - Mone-Pake 12/

Lion – Dižon 4:2 (1:1)

/Toliso 11, 80, Lakazet 84pen, Fekir 90  - Tavareš 30, Dionu 48/

PSŽ - Tuluz 0:0

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.