Talibani zapretili napadom na Pariz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talibani zapretili napadom na Pariz

DUBAI - Talibani su zapretili da će izvesti napad na Pariz ako se Francuksa ne povuče iz Avganistana, navedeno je u video snimku objavljenom danas na televiziji Al Arabija.

Na tom snimku takođe se tvrdi da su talibani izveli napad iz zasede u kojem je ubijeno 10 francuskih vojnika u avgustu.

Agencija Rojters navodi da nije jasno kada je snimak napravljen.

"Ubili smo danas deset francuskih vojnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao poruku Francuzima da isprave svoje greške i povuku se iz Avganistana, i da će ako to ne učine, čuti naš odgovor u Parizu", rekao je talibanski komandant Mula Faruk.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Talibani prijete da će napasti Pariz

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Nov.2008

Talibani su zaprijetili da će izvesti napad na Pariz ako se Francuksa ne povuče iz Afganistana, navedeno je u video snimku objavljenom danas na televiziji Al Arabija. Na tom snimku takodje se tvrdi da su talibani izveli napad iz zasjede u kojem je ub ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Talibani prete napadima na Pariz

Izvor: Kurir, 17.Nov.2008

DUBAI, 17. novembra (Tanjug) - Pripadnici talibanskog pokreta zapretili da će izvršiiti terorističke napade u Parizu, ukoliko Francuska ne povuče svoju vojsku iz Avganistana, objavljeno je danas na video snimku na televizijskom kanalu "Al Arabija". Na istom snimku, talibani tvrde da su odgovorni...

Nastavak na Kurir...

Talibani prete napadima na Pariz

Izvor: Mondo, 17.Nov.2008

Pripadnici talibanskog pokreta zapretili su da će izvršiiti terorističke napade u Parizu, ukoliko Francuska ne povuče svoju vojsku iz Avganistana, objavljeno je u ponedeljak na video snimku na televizijskom kanalu 'Al Arabija'.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.