Tajne Rolan Garosa: Federerovo sujeverje, šljaka koja nestaje i ukleti ormarić!

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajne Rolan Garosa: Federerovo sujeverje, šljaka koja nestaje i ukleti ormarić!

Poznato je da su mnogi sportisti izuzetno sujeverni, ali kada je reč o teniserima, oni tu celu priču prenose na neki viši nivo, a pogotovo kada dođe vreme za Rolan Garos.

Turnir u Parizu važi za jedan od najvažnijih u celoj sezoni, a većina igrača ne želi ništa da prepušta slučaju, te uvek prate isti šablon ponašanja kako bi osigurali što bolji plasman u Bulonjskoj šumi.

Ekipa "24 sata" je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << priliku da zaviri u prostorije ovog kompleksa, u kom se kriju mnoge tajne koje i nisu preterano poznate javnosti.

Ovo je na prvi pogled samo običan teren na kom se uglavnom igraju kvalifikacije za Rolan Garos, ali ono što se ne zna je to da je Rodžer Federer upravo ovde dobio svoj prvi meč. Samim tim, Švajcarac uvek ovde trenira za predstojeći turnir, u nadi da će se pobednički niz nastaviti.

U okviru Rolan Garosa, postoji i kancelarija imena "Prize money". Ukratko, svaki teniser koji ispadne, odmah ide tamo i preuzima novac za svoje učešće na turniru. I dok većina ide sama po kompenzaciju, neki od njih vole da šalju svoje menadžere da obave taj posao za njih.

A koje se još tajne kriju na turniru u Parizu, pročitajte na sajtu 24sata.rs klikom - OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.