Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajna pariskih tunela: Ukradeno vino vrijedno 250.000 evra

Jednog pariskog kolekcionara vina, koji se ove nedjelje vratio sa odmora, dočekalo je neprijatno iznenađenje pošto je u svom podrumu otkrio rupu i prazninu na mjestu gdje se nalazila njegova vrijedna kolekcija rijetkih vina.

Pariska policija je saopštila da je između 250 i 300 flaša vina, od kojih je svaka vrijedna do 1.000 evra, ukradeno iz njegovog podruma u šestom arondismanu Pariza u periodu između 28. jula i 28. avgusta, kada je čovjek bio na odmoru, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << agencija AP.

Lopovi su vjerovatno probili zid podruma prošavši kroz mrežu tunela ispod Pariza, a policija smatra da je pljačka bila pažljivo planirana.

Ukupna šteta bi, kako navodi AP, mogla dostići čak 250.000 evra. 
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.