TROSKOK: Svetski šampion uspešno operisan

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Nov.2013, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROSKOK: Svetski šampion uspešno operisan

Svetski šampion u troskoku, Francuz Tedi Tamgo zadobio je na treningu prelom potkolenične kosti i uspešno je operisan, saopštila je Francuska atletska federacija (FFA).
(FOTO: Frans TV)
Tamgo (24) je operisan u bolnici „Pitje Salpetrijer“ u Parizu, dan pošto se povredio, posle nezgodnog doskoka.
Operacija koja je podrazumevala ugrađivanje šrafa uspešno je obavljena – saopštila je FFA.
Tehnički direktor francuske reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Jaluz Gani rekao je da je najvažnije od svega da „Tamga ništa ne može slomiti”:.
Njegova poruka ostaje ista – glavni cilj su mu Olimpijske igre u Riju i sve prepreke će savladati, jer je već prošao najgore.
Sezona je gotova za Tamga, iako je planirao da učestvuje na prvenstvu sveta u dvorani u Sopotu, u martu.
Troskokaš je propustio celu zimsku sezonu ove godine, kako bi se pripremio za šampionat sveta u Moskvi, na kojem je osvojio titulu trećim najboljim rezultatom svih vremena sa 18,04 metara.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.