TREĆA SRBIJA U ZVANIČNOJ POSETI FRANCUSKOJ

Izvor: Radio Dunav, 19.Sep.2016, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREĆA SRBIJA U ZVANIČNOJ POSETI FRANCUSKOJ

Protekle nedelje delegacija Trece Srbije predvodjena predsednikom Miroslavom Parovićem, generalnim sekretarom Markom Teslićem,predsednikom saveta za medjunarodnu saradnju profesorom Nenadom Krstićem i Dejanom Čelarom, boravila je u zvanicnoj poseti Francuskoj. U okviru posete,delegacija je posetila Evropski Parlament u Strazburu,Francuski Nacionalni Parlament i Business France centar u Parizu.
U Evropskom Parlamentu u Strazburu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << uz pomoc prijatelja iz Francuskog Nacionalnog Fronta,predvodjenih Edvardom Ferandom šefom poslanicke grupe, prikazan je film o stradanju srba u Bosni. Promocija ovog filma pred predstavnicima svih zemalja u Evropskom Parlamentu ima veliki znacaj za srbe i samu Republiku Srpsku,posebno kada se uzme u obzir da mnogi koji ne postuju Dejton pokusavaju da izazovu haos i ukinu Republiku Srpsku.
U Parizu, predstavnici Trece Srbije ucestvovali su na Srpsko-Francuskom privrednom forumu u Business France centru,u kome je srpsku delegaciju predvodio premijer Srbije Aleksandar Vučić. Na forumu se govorilo o dosadnasnjoj ekonomskoj saradnji dve zemlje i potencijalnim investicijama francuskih kompanija u Srbiji.
Poslednjeg dana na poziv Žan Frederika Poisona, predsednika Demohriscanske partije Francuske,koja pripada grupi Republikanaca u Francuskom nacionalnom parlamentu, delegacija Trece Srbije je posetila Francuski nacionalni Parlament. Teme o kojima se ovom prilikom razgovaralo odnosile su se na predstojeci referendum u Republici Srpskoj i sve vecu pretnju radikalnog islama na Balkanu i Evropi.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Delegacija Treće Srbije boravila u zvaničnoj poseti Francuskoj

Izvor: 025info.rs, 19.Sep.2016

Delegacija Treće Srbije, predvođena predsednikom Miroslavom Parovićem, generalnim sekretarom Markom Teslićem, predsednikom saveta za međunarodnu saradnju profesorom Nenadom Krstićem i Dejanom Čelarom, boravila je u zvaničnoj poseti Francuskoj. U okviru posete, delegacija je posetila Evropski...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.