TEŽAK PEH ZA ZVEZDU: Milojević u Parizu bez VAŽNOG igrača! Poznato ko će ga ZAMENITI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK PEH ZA ZVEZDU: Milojević u Parizu bez VAŽNOG igrača! Poznato ko će ga ZAMENITI! (FOTO)

Trener crveno-belih suočen sa lošom kadrovskom situacijom.

Fudbaleri Crvene zvezde u 20:30 časova dočekuju Mladost, u prvenstvenom meču, a samo četiri dana kasnije gostuju Pari sen Žermenu u drugom kolu Lige šampiona.

Trener Vladan Milojević suočen je sa brojnim povredama, pa će upravo zbog zgusnutog rasporeda nekoliko igrača preskočiti današnji duel sa Lučancima.

ZABRINUO JE SVE ZVEZDAŠE: Poznat stepen POVREDE Boaćija! Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se zna da li će igrati u Parizu! (FOTO)

UPALIO SE ALARM NA KAMP NOU: Barselona ostala bez ključnog defanzivca! (FOTO)

PUKAO MU FILM! Tomić napravio NEVIĐENI potez u drugom minutu drugog poluvremena (FOTO)

Sa druge strane, pod velikim znakom pitanja za utakmicu protiv PSŽ-a je Milan Rodić. Reprezentativni bek ima bolove u zglobu i vlada ogromna neizvesnost da li će se uopšte naći u konkurenciji za sastav.

Ukoliko Rodić ne zaleči povredu, u Parizu će ga zameniti, kao i na gostovanju Arsenalu u Londonu prošle sezone, Zvezdin univerzalac Marko Gobeljić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.