Svita iz Madrida otputovala u Pariz!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svita iz Madrida otputovala u Pariz!

Razlog je jasan.

Kako prenose španski mediji, predstavnici madriskog Reala otputovali su u francusku prestonicu kako bi sa Pari sen Žermenom pregovarali oko transfera Nejmara u svoje redove.

Preneli smo danas, sve su manje šanse da se Brazilac vrati u Barselonu, tako da Real ostaje kao jedina opcija za Nejmara, koji je u lošim odnosima sa ljudima iz kluba sa "Parka prinčeva", želi da ide, a i navijači su mu poslali jasnu poruku na startu šampionata u Francuskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Marka" piše da su "Los Blankosi" optimistični pred pregovore sa Parižanima, golman Reala Kejlor Navas je velika želja "Svetaca" i čini se da bi Kostarikanac mogao da bude ključ u dogovoru dve strane.

Navodno su u Parizu odbilli ponudu od 100 miliona evra, plus Geret Bejl, Navas i Džejms Rodrigez, ali pregovori se nastavljaju.

Do kraja prelaznog roka je ostalo 10ak dana, videćemo da li dve strane mogu da postignu dogovor oko potencijalnog transfera leta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.