Svečano otvaranje KIDS FESTA 17. oktobra

Izvor: S media, 12.Okt.2011, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano otvaranje "KIDS FESTA" 17. oktobra

Dečiji filmski festival "KIDS FEST" biće otvoren u Domu sindikata nastupima pobednika šou programa „Ja imam talenat“ i plesne grupe „2Hot4Stage“.

Sedmi po redu Dečiji filmski festival "KIDS FEST" biće svečano otvoren 17. oktobra u Domu sindikata u Beogradu u 11 časova i 30 minuta.

Na otvaranju će nastupiti Milica i Nenad, pobednici drugog serijala najpopularnijeg šoua na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << planeti, „Ja imam talenat“, kao i plesna grupa „2Hot4Stage“. Nakon otvaranja sledi projekcija sinhronizovanog francuskog animiranog filma „Mačka u Parizu“.

Počeo "JoakimInterfest"

Stefan Arsenijević na festivalu u Antaliji

Dva srpska filma osvojila dve prve nagrade u Rusiji

KIDS FEST se od 17. do 23. oktobra održava u Beogradu i Novom Sadu. U Beogradu pozornica najbojih filmskih ostvarenja za decu su bioskopi Dvorana Doma sindikata, „Roda Cineplex“, „Multiplex Kolosej“ i „Ster Cinemas“. U Novom Sadu pozornica KIDS FESTA je „Arena Cineplex“.

Na ovogodišnjem Dečijem filmskom festivalu gledaoce i gledateljke očekuje 12 filmskih premijera iz raznih zemalja, među kojima su i najbolja 3D ostvarenja. Najveći broj ostvarenja iz programa biće sinhronizovan na srpski jezik. Ambasadorka KIDS FESTA je glumica Vanja Milačić.

(S media)
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.