Sutra velika Bufonova objava!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2018, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra velika Bufonova objava!

Sastanak u Parizu protekao dobro, kako smo i najavili, sutra bi Điđi Bufon mogao da kaže ono što svi očekuju

Bufon je danas ponovio da je bilo pravo vreme da ode iz Juventusa, ali navijači su razočarani, iako je direktor Marota rekao da Điđu može da radi šta hoće, da su mu vrata kluba uvek otvorena.

On je prelomio, danas je agent Silvano Martina bio ponovo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Parizu, dogovor je blizu, ostali su detalji.

Dvogodišnji ugovor, 14 miliona evra za dve sezone čekaju legendu, Tuhel je oduševljen, Bufon je pristao i da sedi na klupi, odnosno ne uzima kao zagarantovano da će braniti pre Areole.

Njegov dolazak je oduševio i Nejmara koji je najavio još ranije da ostaje i naložio ocu da prekine pregovore sa Realom.

Bufon bi sutra mogao da se obrati javnosti i da saopšti da prelazi u PSŽ, a odbio je ponovo poziv Manćinija u reprezentaciju, kako ne bi delio italijansku javnost, ali i sprečavao mlađe golmane da preuzmu mesto među stativama.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.